terug naar hoofdpagina


Informatie

woutersvandam is aangesloten bij het Nederlands Verbond voor Psychologen psychosociaal therapeuten en Agogen, het NVPA.

Bij annulering van afspraken hanteert woutersvandam de volgende regel: Tot 48 uur voor aanvang van het gesprek gelden geen annuleringskosten. Wordt een afspraak geannuleerd binnen 48 uur voor aanvang van het gesprek, dan wordt 100% in rekening gebracht. Bovenstaande geldt voor werkdagen, het weekend wordt niet meegerekend. Reden van afzegging speelt geen rol bij de annuleringsregeling.

woutersvandam staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Alkmaar onder nummer 37140854. Onder ditzelfde nummer zijn de Algemene Voorwaarden gedeponeerd die van toepassing zijn op alle begeleidingstrajecten, zowel individueel als in groepsverband. Deze worden bekend verondersteld bij het van start gaan met de begeleiding.Patricia Wouters is Associate Coach bij OnzeCoach:

OnzeCoach ontzorgt organisaties met krachtige coaching in een transparant en kostenbewust jasje. Via de innovatieve portal kunnen grote organisaties met minimale inspanning hoogwaardige coaching aan de medewerkers aanbieden. OnzeCoach biedt daarbij 24/7 inzicht in de kosten, kwaliteit en resultaten van coaching. Patricia Wouters is één van de 40 coachprofessionals die zijn aagesloten bij het landelijke netwerk van OnzeCoach. www.onzecoach.nlterug naar hoofdpagina
allemaal psychisch   
   verlies op het werk   
   spelen   
   infoaanvraag   
 home
 patricia wouters
 kosten
 contact


terug naar hoofdpagina
terug naar hoofdpaginaterug naar hoofdpagina