terug naar hoofdpagina


Informatie

Het komt regelmatig voor dat een werkgever bereid is de kosten voor een begeleidingstraject bij woutersvandam te dragen. Informeer ernaar bij je leidinggevende.

woutersvandam is aangesloten bij het Nederlands Verbond voor Psychologen psychosociaal therapeuten en Agogen, het NVPA.
Een groot aantal ziektekostenverzekeraars vergoedt (gedeeltelijk) de kosten voor begeleiding van woutersvandam. Vraag ernaar bij je verzekeraar. De benodigde gegevens hiervoor zijn:
Registertherapeut BCZ® – Licentienummer: 204532R
NVPA-geregistreerd – AGB-code Zorgverlener: 94-007410
AGB-code Praktijk: 94-56574

Bij annulering van afspraken hanteert woutersvandam de volgende regel: Tot 48 uur voor aanvang van het gesprek gelden geen annuleringskosten. Wordt een afspraak geannuleerd binnen 48 uur voor aanvang van het gesprek, dan wordt 100% in rekening gebracht. Bovenstaande geldt voor werkdagen, het weekend wordt niet meegerekend. Reden van afzegging speelt geen rol bij de annuleringsregeling.

woutersvandam staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Alkmaar onder nummer 37140854. Onder ditzelfde nummer zijn de Algemene Voorwaarden gedeponeerd die van toepassing zijn op alle begeleidingstrajecten, zowel individueel als in groepsverband. Deze worden bekend verondersteld bij het van start gaan met de begeleiding.terug naar hoofdpagina
allemaal psychisch   
coaching   
reïntegratie   
verlies op het werk   
studenten   
jongeren in rouw
   
spelen    home
 werkwijze
 patricia wouters
 kosten
 contact


terug naar hoofdpaginaterug naar hoofdpaginaterug naar hoofdpagina