terug naar hoofdpagina


Jongeren in rouw

Je hebt een dierbaar persoon verloren en je “zit in een rouwproces”. Wat is dat eigenlijk; rouwen? Jij weet alleen wat je voelt, of juist dat je helemaal niets voelt. Misschien ben je verdrietig, somber of boos. En in gesprek met andere mensen voel je je eenzaam. Omdat je weet dat niemand anders zich kan indenken hoe het is om je zo te voelen zoals jij. Het kan ook zijn dat je bang bent, dat je jezelf niet meer herkent en dat je nergens meer zin in hebt.

Ik wil je helpen om structuur aan te brengen in die warboel bij jou van binnen. Samen kunnen we antwoorden vinden op jouw vragen:

  • Hoe kan ik dit verlies echt beseffen?
  • Hoe ga ik met al mijn gevoelens om?
  • Hoe kan ik leren leven zonder deze belangrijke persoon?
  • Hoe pak ik uiteindelijk de draad weer op?

Hoe?
In 5 tot 8 gesprekken gaan we op weg en pakken we de dingen aan die we tegenkomen. Hierbij maken we gebruik van woorden, maar we kunnen ook creatief aan het werk gaan of een spel spelen. Uiteindelijk krijgen we meer zicht op jouw binnenwereld en leer je beter om te gaan met jouw verlies. Het doel is dat jij jouw antwoorden vindt en zo meer grip krijgt, waardoor je nieuwe stappen kunt zetten in je leven.

Kom eens langs!
Ik nodig je uit om met me te komen praten. Zo´n eerste gesprek is een goede manier voor ons om kennis te maken. Op deze manier krijgen we ook zicht op jouw vragen en de gevoelens waarmee je nu worstelt. En zo kunnen we concreet in kaart brengen wat we samen zouden kunnen doen om jou een stuk op weg te helpen. Bel of mail me voor een afspraak!

< terug
 terug naar hoofdpagina
allemaal psychisch   
coaching   
re´ntegratie   
verlies op het werk   
jongeren in rouw   
studenten   
spelen    home
 werkwijze
 patricia wouters
 kosten
 contact


terug naar hoofdpaginaterug naar hoofdpaginaterug naar hoofdpagina