terug naar hoofdpagina


Studenten

Ben jij student Sociale Studies (SPH, PSW, MWD), Psychologie, Counselling en/of Coaching en loop je tegen blokkades op in je leerproces? Of wil je zelf eens ervaren hoe het is om begeleid te worden door een professional? Misschien is het één van de eisen van de opleiding/studie die je volgt. Vanuit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om middels een persoonlijk therapie- of coachingsprogramma eigen zaken uit te werken voordat je overgaat tot het begeleiden van anderen.

Het is mogelijk om een begeleidingstraject uit te zetten bij woutersvandam

Tijdens dit traject kun je bijvoorbeeld werken aan je persoonlijke thema aan de hand van een leerstijlenmodel. Door middel van het maken van reflectieverslagen ontdek je rode draden in je leerproces, waardoor je uiteindelijk flinke stappen kunt zetten in de richting van de competenties die jij denkt nodig te hebben.

Ook biedt woutersvandam de mogelijkheid tot begeleide intervisie. Dus heb jij een studiegroep en willen jullie je leerproces op een hoger plan tillen door middel van het uitwerken van casussen met elkaar? Jullie zijn van harte welkom!
 terug naar hoofdpagina
allemaal psychisch   
coaching   
re´ntegratie   
verlies op het werk   
jongeren in rouw   
studenten   
spelen    home
 werkwijze
 patricia wouters
 kosten
 contact


terug naar hoofdpaginaterug naar hoofdpaginaterug naar hoofdpagina