terug naar hoofdpagina


Training

Workshop Intuitive Solutions
Deze workshop biedt je de kans om in een groep te werken aan een voor jou belangrijk thema op dit moment in je leven. Het spel Intuitive Solutions kan je een nieuwe richting geven om je doel te bereiken. Je speelt dit spel in een groep en als je actief meespeelt zul je merken dat het de onderlinge openheid, samenwerking en het samen-delen stimuleert en bevordert. Belangrijk hierbij is dat je het spel speelt vanuit een thema dat voor jou op dit moment in je leven belangrijk is en waar je meer inzicht en helderheid in wilt krijgen.

Je persoonlijke speeldoel is als het ware het frame voor alles wat er in het spel gebeurt.
Het is dan ook belangrijk om je vóór de workshop voor te bereiden en je helder te maken wat je precies zou willen ontvangen van je interactie met het spel én je groepsleden.
Het spel is gericht op persoonlijke ontwikkeling. Dit kan betekenen dat er gewerkt wordt met werkgerelateerde vragen, maar dat hoeft niet. Je functioneren kan bijvoorbeeld ook worden belemmerd door problemen in je privé-leven. Specifieke werkvragen kunnen betrekking hebben op bijvoorbeeld communicatie, balans tussen inspanning en ontspanning, omgaan met autoriteit of carrièrestappen. Het spel past verder uitstekend in actuele thema's als emotionele intelligentie, (persoonlijk) leiderschap, coaching en communicatie. En het kan gebruikt worden als hulpmiddel om te komen tot een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Kies een thema waarmee je op dit moment in je leven te maken hebt en dat je graag helder wilt krijgen of waarmee je dichter bij een oplossing wilt komen. Wees zo specifiek mogelijk en kies met zorg. Hoe duidelijker je bent, des te duidelijker zal de feedback van het spel zijn! Hier zijn een paar voorbeelden:

• Hoe kan ik de stress, die ik in mijn werk voel, opheffen?
• Hoe kan ik me in mijn relatie gelukkiger voelen?
• Hoe kan ik me bevrijden van die blokkades in mijn
  persoonlijkheid die me weerhouden om creatief te zijn?

Wil je meer informatie over deze workshop?
Ga naar Informatieformulier

< terugterug naar hoofdpagina
allemaal psychisch   
coaching   
re´ntegratie   
verlies op het werk   
jongeren in rouw   
studenten   
spelen    home
 werkwijze
 patricia wouters
 kosten
 contact


terug naar hoofdpaginaterug naar hoofdpaginaterug naar hoofdpagina