terug naar hoofdpagina


Verlies op het werk

Is er iemand in jouw naaste omgeving overleden? Ben je gescheiden? Of heb je te maken met verlies van je gezondheid of van toekomstperspectief door ongewenste kinderloosheid? Zulke verliezen hebben veel invloed op jouw leven. De emoties waar je mee te maken hebt kunnen heftig en confronterend zijn. Voor jou, en ook voor jouw collega’s en leidinggevende.

Als je te maken krijgt met een verlies kan het zijn dat je een tijd niet optimaal kan functioneren. Veel lijkt onbelangrijk te zijn geworden en je hebt het idee dat datgene waar jij mee bezig bent, niet wordt herkend door anderen. Het kan zijn dat je je vervreemd voelt van de wereld om je heen. Soms lukt het niet om hier op eigen kracht weer uit te komen. Ik kan je daarbij helpen.

We kunnen samen een plan opstellen om je te leren omgaan met dit verlies op je werk. Het gaat erom dat we je hoofd zodanig vrij maken dat je weer goed kunt functioneren. Op deze manier krijg je meer grip op de dingen en kun je uiteindelijk goed varen op de structuur die het werk je kan bieden.

Voor een traject Verlies op het Werk vraagt je werkgever een offerte aan bij woutersvandam. Een gesprek duurt 1,5 uur. De gesprekken vinden één keer in de twee weken plaats. Overleg het met je leidinggevende en bel of mail me voor een afspraak!

Speciaal voor werkgevers en HRM schreef ik een artikel. Jij en je leidinggevende of P&O-adviseur kunnen het hier lezen.
 


terug naar hoofdpagina
allemaal psychisch   
coaching   
reïntegratie   
verlies op het werk   
studenten   
jongeren in rouw
   
spelen    home
 werkwijze
 patricia wouters
 kosten
 contact


terug naar hoofdpaginaterug naar hoofdpaginaterug naar hoofdpagina