terug naar hoofdpagina


Patricia Wouters-van Dam (1969)

Patricia Wouters is eigenaar van woutersvandam, praktijk voor therapie, coaching en re-integratie. Haar achtergrond is psychosociale therapie. Met een specialisatie op het gebied van verliesverwerking en verlieskunde, weet Patricia mens en organisatie te begeleiden bij het leren omgaan met verlies. Ze begeleidt zowel individueel als in groepsverband en geeft trainingen aan verschillende professies in het beroepsmatig omgaan met verlies. Als Psychosociaal therapeut onderscheidt zij zich van andere coaches door nét even dieper te kunnen kijken/werken. Waar nodig biedt zij therapeutische begeleiding bij psychosociale problematiek. Expertisegebieden zijn: verlies en rouw, depressie, (faal)angst en paniek, stress, burnout en overspanning.

Patricia biedt een heldere en verfrissende blik op lastige thema’s en laat daarmee zien dat therapeutische begeleiding niet altijd even zwaar of beladen hoeft te zijn. De ervaring leert dat zij met haar doelgerichte aanpak met 8 tot 10 gesprekken succesvolle resultaten boekt.

Patricia beschikt over een uitgebreid netwerk van deskundigen. Waar nodig schakelt woutersvandam netwerkpartners in om aan uw vraag te kunnen (blijven) voldoen.

Patricia schreef verschillende artikelen:

Klik hier voor de pdf van het artikel “Werken Met Verlies” verschenen in het Tijdschrift voor Coaching.

Klik hier voor de pdf van het artikel “Verzuimpreventie én goed werkgeverschap: Verliesmanagement binnen organisaties”. Patricia schreef dit voor het congres “Investeren in Verlies loont!” waar zij workshops heeft verzorgd. Klik hier voor de flyer van dit congres.

Klik hier voor de pdf van het artikel “Coachen op de grens van therapie” verschenen in het Tijdschrift voor Coaching (co-auteurs: Jakob van Wielink en Leo Wilhelm)

Voor beroepscoaches ontwikkelde Patricia een leergang Verlieskunde. Meer informatie hierover vindt u op www.verlieskundeincoaching.nlterug naar hoofdpagina
allemaal psychisch   
   verlies op het werk   
   spelen   
   infoaanvraag    
 home
 patricia wouters
 kosten
 contact


terug naar hoofdpagina
terug naar hoofdpaginaterug naar hoofdpagina