Voor professionals

Je kunt je cliënt zover brengen als je zelf bent

Hoe herken je vormen van verlies in jouw praktijk? Hoe ontdek je dat een vertraging in je traject of behandeling misschien te maken heeft met een oud verlies? Wat kun je doen om verlies goed te begeleiden?

 

Als coach, maatschappelijk werker, (bedrijfs)arts, mediator of psycholoog kom je ongetwijfeld verschillende vormen van verlies tegen. Niet alleen het verlies van een dierbare, maar bijvoorbeeld ook verlies op het werk door fusie of reorganisatie, een scheiding, ziekte of ongewenste kinderloosheid. Graag begeleid ik je om op dit stuk een nog betere professional te worden. Je kunt bij mij terecht voor training, supervisie of leertherapie. Wil je aan mij doorverwijzen? Fijn als je contact opneemt voor overleg!

Training

Wil je jouw kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen om verlies bij je coachee, patiënt of cliënt professioneel te kunnen begeleiden? Ben je bereid om te leren via jouw eigen ervaring? In mijn trainingen leer je het instrument te zijn dat je inzet in de begeleiding met je cliënt!

Lees meer

Supervisie | Leertherapie

Als psycholoog, therapeut, coach of counselor heb je een prachtig vak. Je werkt met heel je hart. Je hebt in je studie handvatten gekregen om een goede begeleidingskundige te zijn. Maar in de praktijk sta je er alleen voor met je cliënt.

Lees meer

Doorverwijzing

Als arts heb je zorg voor je patiënt en zoek je een behandelaar voor de juiste begeleiding. Als coach kun je soms voelen dat er een grens zit aan dat wat jij je coachee kunt bieden. Als psycholoog heb je gewerkt aan het trauma van je cliënt, maar wat te doen met de rouw? Of misschien werk je met een cliënt en is er daarnaast nog relatietherapie nodig.

Lees meer

Patricia Wouters

Psychosociaal therapeut - Trainer - Interventiekundige

Betrokken - Open - Nuchter

Voor jezelf
Voor organisaties
Voor professionals