Coaching

Dat jouw organisatie snel verandert, raakt jou ook. Misschien voel je je ‘verandermoe’ en vind je het lastig om te gaan met elke keer weer een ander toekomstperspectief. Of je hebt een persoonlijk verlies geleden, dat impact heeft op je werk. Merk je dat je tegen grenzen of beperkingen aanloopt?

In een individuele coaching kijken we hoe jij je verhoudt tot je organisatie en je baan. Hoe pas je je aan en hoe doen anderen dat? Welk effect heeft dat op jou? We bespreken of het je lukt om voldoende grip op je team of je werk te houden en resultaten te boeken. En hoe je dat ervaart. Met als doel: krachtiger met veranderingen om kunnen gaan.

Hoe?

We onderzoeken wat maakt dat je steeds meer moeite hebt met veranderingen. We nemen je reactiepatroon onder de loep. We zoeken je grenzen en pijnpunten op. Zo word je je bewust van ingesleten patronen en reflexen. Je krijgt inzicht in hoe die je in de weg zitten of wat ze je opleveren. Coaching kan je helpen om meer veerkracht te ontwikkelen. Je wordt je meer bewust van wie je bent als mens, in je rol en in je omgeving. En je kunt de uitdagingen van het leven en je werk weer makkelijker aan.

Patricia Wouters

Psychosociaal therapeut - Trainer - Interventiekundige

Betrokken - Open - Nuchter

Voor jezelf
Voor organisaties
Voor professionals