Supervisie | Leertherapie

Als psycholoog, therapeut, coach of counselor heb je een prachtig vak. Je werkt met heel je hart. Je hebt in je studie handvatten gekregen om een goede begeleidingskundige te zijn. Maar in de praktijk sta je er alleen voor met je cliënt.

Je bent verantwoordelijk voor een optimale procesbegeleiding. Je cliënten waarderen je. Om wat je doet, maar ook om wie je bent in relatie tot hen. Hoe blijf je jezelf uitdagen om het instrument te zijn dat je inzet in de begeleiding met je cliënten?

Supervisie

Als professional blijf je voortdurend in beweging en zoek je daarbij zelf ondersteuning en reflectie. Graag bied ik je een plek waar je kunt bespreken wat je écht bezighoudt. In alle vertrouwen. Samen kunnen we kijken naar dat wat je tegenkomt bij je cliënt en bij jezelf. Je brengt een casus in en we kijken naar wat je hebt gedaan en wat je hebt gelaten. We onderzoeken wat je soms tegenhoudt, wat te pijnlijk is om naar te kijken of waar je blijft steken in onmacht. Er is één constante in je leerproces; je kunt je cliënt zover brengen als je zelf bent. Hoe ver ben jij? Ik begeleid je graag om je weer een stap verder te brengen.

Je kunt kiezen voor individuele supervisie of samen met je collega’s. Wil je een supervisiebijeenkomst of -traject inrichten voor jouw organisatie, jouw intervisiegroep of voor jezelf? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Leertherapie

Het kan zijn dat je tijdens de training Verlieskunde stuitte op een eigen stuk waar nog naar gekeken mag. Of misschien wil je graag de training doen, maar is het eerst nog nodig om je eigen proces op te pakken. In een leertherapie werk je aan een aantal situaties die in je eigen leven spelen. Met als doel het bevorderen van je eigen groei en ontwikkeling. In leertherapie reflecteer je op je eigen therapieproces. Ook ervaar je wat de invloed is van de therapeutische relatie en ondervind je zelf de kracht van de multimethodische interventies uit de Verlieskunde.

Je kunt kiezen voor individuele leertherapie of samen met je collega’s. Wil je een leertherapietraject inrichten voor jouw organisatie of voor jezelf? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Patricia Wouters

Psychosociaal therapeut - Trainer - Interventiekundige

Betrokken - Open - Nuchter

Voor jezelf
Voor organisaties
Voor professionals