Verlies op het werk

Heb je afscheid moeten nemen van een dierbaar persoon?
Ben je gescheiden?
Heb je problemen met je gezondheid?
Ben je ongewild kinderloos?

Zo’n groot verlies heeft invloed op je leven. De emoties die je hierbij ervaart kunnen heftig en confronterend zijn. Voor jou, en misschien ook voor je collega’s.

Het lukt soms niet meer om goed te functioneren. Misschien lijkt je werk onbelangrijk of heb je het idee dat jouw bijdrage er niet toe doet. Het kan zijn dat je je vervreemd voelt van de wereld om je heen. Je rouwt al je hele leven, het hoort erbij. En omdat je niet echt leert rouwen, vind je je eigen weg. Voor bijna iedereen is die weg ‘Ik wil zo snel mogelijk van dit rotgevoel af.’ Je leerde jezelf hoe je dat het snelst doet. Dat is je goed gelukt… tot nu.

Wat kun je doen?

Graag begeleid ik je om stap voor stap te leren omgaan met jouw verlies. Je leert wat jouw unieke manier van rouwen is. Je komt erachter hoe je jezelf geleerd hebt er mee om te gaan en waar dat je nu in de weg zit. Vervolgens help ik je bij het vinden van een nieuwe manier. Het gaat erom dat je je hoofd vrij kunt maken om weer te kunnen functioneren. Zodat je meer grip op de dingen om je heen krijgt en beter kunt varen op de structuur die jouw werk je kan bieden.

Je bent van harte welkom bij me

Bel of mail me gerust om meer te weten of voor een eerste afspraak.

Informeer eens bij je werkgever of zij bereid zijn een begeleidingstraject te vergoeden. Zij kunnen een offerte bij me aanvragen voor een gesprek of een traject.

Patricia Wouters

Psychosociaal therapeut - Trainer - Interventiekundige

Betrokken - Open - Nuchter

Voor jezelf
Voor organisaties
Voor professionals